• Urmărește-ne pe
Cabana Vartop
Adresa: Vârtop, nr. 88, bl. A, Vârtop
0745-776.541

Cabana Vartop

Pentru a defini confortul, alături de amplasarea privilegiată, Cabana Vârtop oferă eleganţa şi intimitatea necesare pentru toate categoriile de clienţi. Cabana dispune de 70 de locuri de cazare împărţite în două tipuri de camere.

Camerele Elegance sunt caracterizate prin personalitate individuală, funcţionalitate, confort şi ambient de inspiraţie rustică, şi invită la odihnă şi recreere. Camerele dispun de toate dotările necesare turistului sau omului de afaceri, de la banala conectare la televiziunea prin cablu, televizoare LCD cu diagonala mare, birou, grupuri sanitare proprii cu cabina de duş, uscător de păr şi până la conexiunea la Internet prin reţea wireless.

Camerele Practic sunt soluţia ideală pentru a evada din cotidian si a vă oferi o atmosferă aparte. Conceptul camerelor a pornit de la ideea de simplicitate şi funcţionalitate. Toate camerele au baie proprie.. Dotările camerelor conţin, conectare la televiziunea prin cablu, Internet prin reţea wireless, dulap pentru haine şi două noptiere.

Nu au fost înregistrate pachete turistice pentru această unitate de cazare.
Dacă doriți să faceți o rezervare vă rugăm să ne trimiteți un mesaj cu solicitarea Dvs. completând chestionarul din dreapta paginii.