• Urmărește-ne pe
Castel Haller
Adresa: 547440, Ogra 466, Ogra
+40747049819

Castel Haller

Castelul Haller este primul castel renovat în pensiune turistică din Transilvania, care reflectă eleganța vremurilor trecute.

Castel Haller vă oferă cele mai bune condiții de a petrece un sejur turistic sau de afaceri, fiind locația ideală atât pentru team buildinguri, petreceri de sfârșit de an, petreceri tematice, conferințe, degustări de vinuri cât și pentru organizare de nunți, botezuri, seminarii, petreceri de logodnă, recepții, cine festive, baluri, concerte.
Restaurantul și sala de conferință se află la etajul întâi.
Cele două săli au o capacitate de 120 de locuri pentru organizarea a diferitor evenimente. În regim a la carte, restaurantul oferă spațiu suficient pentru 60 de persoane, loc în care vă așteptăm să degustați din preparatele bucătăriei noastre cu specialități transilvănene și internaționale de excepție. Pentru organizarea diferitor întruniri, sala de conferință vă stă la dispoziție cu 40 de locuri.

În incinta Castelului 14 camere și-au găsit locul, din care 1 apartament și 13 camere duble, toate amenajate cu mobilier în stil vechi. Din 2015 ne-am înbogățit cu un centru de recreere (bazin cu apă sărată naturală, jaccuzi, saună finlandeză, cameră de salină, bazin pentru copii cu tobogan, ciubăr exterior cu apă sărată), care oferă oaspețiilor noștri un sejur mai relaxant, și încărcare trupească și sufletească.

O mică curiozitate ar fi, ca această apă termală, sărată se obține din forarea acesteia chiar din curtea Castelului.

PachetPerioadaPreț
Pachet Romantic01. 03. 2018 - 31. 12. 2018
763 RON/2 persoane/in camera dubla
Nu au fost înregistrate obiective pentru această localitate.