• Urmărește-ne pe
City Plaza
Adresa: Str. Sindicatelor 9-13, Cluj-Napoca

City Plaza

Hotelul CITY Plaza este situat ultracentral si totusi intr-o zona surprinzator de linistita a orasului. Localizat in imediata apropiere a Parcului Central, a Primariei Cluj-Napoca si a centrului istoric, hotelul ofera acces rapid catre zonele de interes turistic, restaurante, baruri si terase (Piata Muzeului, Casa Matei Corvin, Gradina Botanica, Catedrala Sfantul Mihail, Opera Maghiara, Muzeul de Arta si zona pietonala), universitati si institutii publice.

Hotelul a fost gandit din perspectiva oaspetelui nostru si a beneficiilor pe care acesta le obtine alegand locatia noastra: confort, eficienta, posibilitatea de a selecta dintr-o gama diversificata de servicii si atentia la detalii. Hotelul nostru va asteapta cu 85 camere si apartamente, fiecare tip de camera avand un design distinct, original si facilitati specifice menite sa va faca sederea cat mai placuta: aer conditionat, minibar, seif, welcome package la sosire (ceai / cafea). In functie de necesitati, va punem la dispozitie camere pentru fumatori si nefumatori si camere special amenajate pentru persoane cu dizabilitati. De asemenea, va punem la dispozitie si un centru de conferinte cu sali multifunctionale, avand o capacitate totala de 440 locuri, un restaurant cu specific international si un centru SPA cu piscina panoramica, dedicat in intregime relaxarii! Ceea ce caracterizeaza serviciile noastre este permanenta atentie la asteptarile oaspetilor, disponibilitatea, atitudinea proactiva si adaptarea continua la cerintele acestora.

PachetPerioadaPreț
Tarife standard10. 01. 2018 - 30. 12. 2018
517 euro/persoana/noapte, loc in camera dubla
Facilitati gratuite disponibile in Camera Standard: - acces Internet Wi-Fi (in camera si in zonele publice din hotel: receptie, CITY Lounge, Restaurantul Marco Polo, holuri, zona de relaxare Salute Per Aqua, salile de conferinte si evenimente) - LCD TV - welcome package (apa, ceai, cafea) - seif - aer conditionat - baie cu cada, uscator de par, priza aparat de barbierit. Facilitati si servicii contra cost disponibile in Camera Standard: - serviciile de telefonie - produsele din minibar - servicii de spalatorie - servirea micului dejun in camera - produsele din meniul de room service Tariful include: cazare in camera Standard cu mic dejun bufet, facilitatile gratuite disponibile in camera, acces la zona de relaxare Salute Per Aqua (piscina, sauna, jacuzzi, fitness), acces la parcare privata supravegheata video, taxa hoteliera si TVA. Situat la ultimele doua nivele ale Hotelului CITY Plaza, cu o panorama superba asupra orasului si o atmosfera calda si tonifianta, Salute Per Aqua SPA este un spatiu dedicat in intregime relaxarii. Intrucat apreciem valoarea timpului dumneavoastra liber si dorinta de confort si intimitate, Salute Per Aqua SPA se adreseaza doar membrilor sai. Va asteptam sa ne vizitati, iar in masura disponibilitatilor, veti primi cardul dumneavoastra de membru. Facilitatile & Serviciile SPA Piscina panoramica Jacuzzi Sauna Sala fitness Saloane de masaj Salon de coafura Salon de manichiura si pedichiura