• Urmărește-ne pe
Green Village Resort
Adresa: Sfantu Gheorghe, Tulcea, 827195, Sfântu Gheorghe
+4 0241.487.090 / 093

Green Village Resort

Resortul de 4 stele Green Village inseamna deopotriva o vacanta pe litoral si o evadare in inima Deltei. Va recomandam calduros excursiile pe canalele si lacurile din acesta zona unica in Europa. Baza nautica este dotata cu barci rapide, barci pescaresti si caiace.

Amatorii de pescuit pot avea surpriza unor capturi de mari dimensiuni (in fiecare an se prind somni de 60-80 kg).

Birdwatching-ul sau vanatoarea fotografica reprezinta alternative spectaculoase pentru turistul specialist sau incepator. Va recomandam sa aduceti multe casete video, filme sau carduri de memorie pentru aparatul foto, precum si un trepied solid.

Turistii se pot bucura de urmatoarele facilitati si activitati in cadrul resortului:

Zona Egreta- jacuzzi in aer liber, bar, centru de conferinte (100 locuri).

Zona Pelicanul- piscina, restaurant (240 locuri), club copii, braserie, cinematograf cu 3 sali (30, 60 si 120 locuri), tenis de masa, masaj (cu plata), centru de conferinte, biliard, biblioteca.

Green Dolphin Camping- teren fotbal pe nisip, teren volei pe nisip, cinematograf in aer liber.

In luna august, aici are loc Festivalului de Film Anonimul.

Turistii cazati in resort pot opta pentru activitati precum: plimbari pe canalele bratului Sfantu Gheorghe, birdwatching, volei pe plaja, caiac pe canale, tenis de masa, participarea la seri tematice cu muzica live si la concerte de weekend sau se pot pur si simplu relaxa pe plaja salbatica, acolo unde Dunarea intalneste Marea Neagra.

Este bine de stiut ca exista un chiosc la intrarea pe plaja cu sucuri si gustari (chipsuri, biscuiti etc.), precum si un numar limitat de umbrelute de inchiriat.

Camere

Resortul are un total de 89 de camere, impartite in 4 zone, dupa cum urmeaza:

• Egreta are vila 1 si vila 2, cu un total de 20 de camere duble cu pat matrimonial;

• Starcul Alb vila 8 (8 duble twin si living comun), vila 7 (2 dormitoare si un living), vilele A-I (18 apartamente in total, 2 apartamente/vila);

• Lebada vilele J,K,L (6 apartamente in total, 2 apartamente/vila);

• Pelicanul vilele 3, 4, 5 cu un total de 30 de camere duble (10 duble/vila), vilele M-O (6 apartamente in total, 2 apartamente/vila).

Decoratia, de un lux neostentativ, se remarca prin grija pentru detaliu. Peretii lambrisati in lemn patinat si mobilierul colonial din bambus cu drapajele din in brut, aduc in interior culorile subtile si calde ale deltei. Baile sunt generoase, cu finisaje impecabile si toaleta separata.

Terasele camerelor au vedere spre Dunare. Vilele sunt inconjurate de o salba de lacuri, cu nuferi si alte plante de apa, unde cuibaresc rate salbatice, pe care le puteti urmari in timp ce va savurati cafeaua.

Camerele sunt dotate cu aparate contra tantarilor. De regula, perioada in care sunt cel mai activi este dupa apusul soarelui, intre 20:30 si 22:30. Este mereu o idee buna sa aveti la dumneavoastra cateva pastile de rezerva pentru aparat si spray-uri contra insectelor.

Tipuri camera

Camerele Single au suprafete cuprinse intre 25 si 40 mp.

Camerele Duble Standard au de asemenea suprafete cuprinse intre 25 si 40 mp.

Apartamentele cu 1 dormitorau la parter un living de cca. 20 mp, cu 2 fotolii de ratan, neextensibile, si o terasa de cca. 15 mp, iar la etaj un dormitor de cca. 30 mp.

Camera dubla twin din vila (living comun)se afla in vila 8 si sunt 8 astfel de duble, cu living comun (4 camere la parter si 4 la etaj).

Apartamentul cu 2 dormitoare (exista un singur apartament - vila 7) are doua dormitoare la etaj si living la parter.

Dotari camera

Camerele sunt dotate cu: TV LCD, baie cu cada, parchet, balcon, aer conditionat, mini-bar, dulap pentru haine si scaune tip sezlong care pot fi scoase pe terasa.

Alocarea camerelor in anumite zone ale resortului se face doar in ziua cazarii, dar puteti pune o remarca in rezervare in cazul in care doriti o anumita zona! Nu putem garanta, insa vom face tot posibilul sa va indeplinim dorinta!

Mentiuni

Transferul

Tariful pachetului din site nu include transferul pana la complex.

Va rugam sa ajungeti la ponton cu 15 minute inainte de ora transferului, pentru a avea timp de imbarcare! Pontonul de preluare pentru transfer este STAR 2000.

Pentru a ajunge la el, de la drumul principal din Murighiol, in loc sa mergeti inainte spre parcarea Cormoran, faceti dreapta chiar inainte de parcare si tineti drumul drept.

Exista indicator la ponton cu Star 2000 si cu Green Village.

Parcare

Puteti lasa autovehiculul in parcarea Star 2000.

Transferurile se fac cu barcile complexului si pot fi doua variante: cu barca acoperita (capacitate 22 locuri) sau cu barca descoperita pescareasca.

IMPORTANT! Dupa ce se intuneca nu se fac transferuri.

PachetPerioadaPreț
Craciun la Green Village Resort 4*23. 12. 2018 - 26. 12. 2018
916 RON/pers./sejur in camera dubla
Nu au fost înregistrate obiective pentru această localitate.