• Urmărește-ne pe
West City Hotel
Adresa: Florești, Str. Avram Iancu Nr. 442-446, Cluj-Napoca

West City Hotel

West City Hotel marcheaza o schimbare de abordare a notiunii clasice de hotel, concentrandu-se asupra unei functiuni arhitecturale, de design. Abordarea stilistica aduce in prim-plan asa-numitele Design Hotels care se individualizeaza printr-un atasament declarat pentru designul contemporan si o cautare sistematica a celor mai inovative tehnici din industria hoteliera. Cladirea WEST CITY HOTEL este singura cladire de cinci etaje ridicata pe structura metalica din Transilvania, avand un design spectaculos in special noaptea cand este completat de scenografia luminilor colorate creeate de un sistem Phillips unic in Romania.

Hotelul se intinde pe o suprafata totala de 7000m2 unde atat turistii cat si oamenii de afaceri beneficiaza de locuri de cazare in 101 camere din care 41 camere cu doua paturi, 51 camere cu pat matrimonial, 1 camera cu doua paturi pentru persoane cu dizabilitati, 8 apartamente. Facilitati si dotari camere: aer conditionat, plasme, Tv cablu, internet de mare viteza, halate de baie, uscator de par, mini bar, room service, telefon, birou, mapa personalizata, seif, burete de pantofi, perie haine, masa si fier de calat la cerere. Dotari grup sanitar : uscator de par, pahare pentru apa, halat de baie, papuci de unica folosinta, prosoape, sampon, gel de dus, casca de par, si alte seturi de produse pentru igena la cerere. Camere single Camerele sunt gandite pentru a asigura confortul si linistea de care are nevoie orice client West City Hotel. Hotelul beneficiaza de 51 de camere cu pat matrimonial avand 4 stiluri proprii, aparte, incadrandu-se in conceptul de design hotel. Camere duble Mai spatioase decat cele single, camerele double vor aduce un plus de confort si relaxare oaspetilor. West City Hotel va ofera 41 de camere cu doua paturi realizate in 6 stiluri diferite, fiecare stil aducand ceva nou in conceptul de camera de hotel.

Nu au fost înregistrate pachete turistice pentru această unitate de cazare.
Dacă doriți să faceți o rezervare vă rugăm să ne trimiteți un mesaj cu solicitarea Dvs. completând chestionarul din dreapta paginii.
WEST CITY HOTEL ofera o gama completa de servicii de inalta calitate precum si posibilitatea organizarii de evenimente locale si internationale intr-o atmosfera cosmopolita relaxanta si calduroasa. West City Hotel ofera clientilor servicii gratuite: Receptie non-stop Parcare pazita si supravegheata video Wifi – internet de mare viteza Lift Camera bagaje Ziare Aparat lustruire pantofi Seif Commisioner – bagajist Acces computer clienti Wake-up call Comenzi taxi / inchiriere masini Rezervari la hoteluri din alte localitati Rezervari localuri, restaurante, teatru, cinema Servicii contra-cost : Spalatorie si calcatorie Fax-fotocopiere Convorbiri telefonice interne si internationale