• Urmărește-ne pe
Zetavar Pensiune si Camping
Adresa: Sub Cetate, nr. 200/B, Sub Cetate
+40743786628, +40744644926

Zetavar Pensiune si Camping

La poalele Munților Harghita, pe malul Târnavei Mari... Remarcabilul centru de odihnă se întinde pe un teritoriu de 2 hectare (20.000 m2) în partea sud-estică a Ardealului în județul Harghita. Mediul înconjurător este bogat în atracții naturale, însă tradițiile și cultura populară pot fi deasemenea întâlnite. Pentru descoperirea a toate acestora Pensiunea Zetavár vă oferă un excelent „punct de plecare". Centrul de odihnă, fiind situată într-un mediu liniștit, dincolo de zgomotul și forfota obositoare a orașului, este în sine un loc perfect pentru relaxare și destindere.

În afară de curtea spațioasă și terenul de fotbal punem la dispoziția Oaspeților noștri diferite articole de sport, jocuri, saună și accesoriile necesare pentru gătitul în aer liber: grătar și cuptor. Cazare Turiștii pot alege între cele nouă camere situate la etaj și cele opt căsuțe din curte. Camerele sunt cu 2 și 3 paturi iar căsuțele sunt disponibile pentru maxim 4 persoane. Astfel pensiunea noastră este potrivită pentru cazarea a 53 de persoane. Fiecare cameră și căsuță are o baie proprie și este dotată cu televizor satelit, iar în restaurantul pensiunii există și conexiune la internet. În cazul în care oaspeții noștri preferă campingul în loc de camerele confortabile, există un spațiu pentru acest scop cu condiții de igienă adecvate.

Îi așteptăm pe dragiile noștri Oaspeți la pensiunea noastră, situată într-un mediu natural minunat, înconjurată de munți și dealuri. Farmecul unic al locului creează deja o atmosferă de neuitat, însă noi vă putem oferi diferite programe organizate pentru ca zilele petrecute la noi să fie și mai interesante.

Nu au fost înregistrate pachete turistice pentru această unitate de cazare.
Dacă doriți să faceți o rezervare vă rugăm să ne trimiteți un mesaj cu solicitarea Dvs. completând chestionarul din dreapta paginii.
Restaurantul pensiunii are o capacitate de 100 locuri, astfel încât în afară de cazarea oaspeților, pensiunea este un loc perfect și pentru organizarea a diferitelor evenimente (mese festive, botezuri, meeting-uri, nunți mai mici, discuții de afaceri etc.).
Nu au fost înregistrate obiective pentru această localitate.