• Urmărește-ne pe

2 zile în oraș, 2 zile în codru

Nr. nopti: 4
Tip camera: Double
Tip masa: Mic dejun
Pret: 1034 RON/familie
Descriere: Pachet de experiențe pentru familii - pentru toate vârstele Petreceți 2 zile în vîrtejul orășelului pitoresc cu familia, după care ieșiți în liniștea sălbatică a pădurii pentru încă 2 zile de relaxare. Oferta noastră satisface toate cerințele. Obțineti cel mai mult din vacanța dumneavoastră cu familia!
Servicii incluse: 2 nopți de cazare într-una dintre cele patru bungalouri moderne de la Pensiunea Horizont, cu mic de jun, Wi-Fi, cu folosința gratuita a biciletelor, parcare privată, access la grădina cu grill și loc de joacă la copii. ȘI 2 nopți în pensinuea Vidra în Șicasău, într-o căsuță cu vedere la lac, echipat cu un pat matrimonial și paturi etajate, cu mic de jun inclus, folosință de wellness (baie caldă sărată, sauna finlandeză, ciubar cu apă rece).
Alte informații: La cerere se pot rezerva programe suplimentare: Vizita orașului Odorheiu Secuiesc cu ghid însoțitor pentru grupe mici, ture cu căruța cu cai în Vărșag, observare de urși și altele. Cină cu trei curse în pensiunea Vidra (32 RON per persoana) cât și diverse activități în împrejurime.
Valabil: 05.03.2018 - 31.12.2018
Descrierea unității de cazare: Horizont Park
Pentru a rezerva acest pachet vă rugăm să accesați contul Dvs. (ACCESARE CONT) sau să vă înregistrați ca utilizator nou. (INREGISTRARE)