• Urmărește-ne pe

Oferta Craciun 2018

Nr. nopti: 3 nopți
Tip camera: Double
Tip masa: Mic dejun
Pret: 270 Euro/persoană/sejur
Descriere: Oferta include: . 3 nopti de cazare cu mic dejun . Cina festiva in 24.12 . Dejun festiv in ziua de Craciun . Acces la centrul SPA . Mesele festive se vor servi la Restaurantul The Office. Facilitati copii: Copiii cu varsta pana la 7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara meniu Copiii cu varsta mai mare de 7 ani achita 10 euro / noapte si beneficiaza de pat suplimentar si mic dejun. Politica de anulare: Rezervarile se pot anula gratuit cu 15 zile inainte de data sosirii ,intre 15 zile si 10 zile orice anulare sau modificare se penalizeaza cu 50% din valoarea avansului achitat , cu mai putin de 7 zile inainte de data sosirii avansul este nerambursabil si orice modificare sau anulare se tarifeaza cu contravaloarea avansului achitat. * Tarifele includ TVA şi taxa de staţiune. * Oferta este valabila in limita locurilor disponibile
Servicii incluse: Oferta include: . 3 nopti de cazare cu mic dejun . Cina festiva in 24.12 . Dejun festiv in ziua de Craciun . Acces la centrul SPA . Mesele festive se vor servi la Restaurantul The Office.
Alte informații:
Valabil: 23.12.2018 - 26.12.2018
Descrierea unității de cazare: Pensiunea Ursulețul
Pentru a rezerva acest pachet vă rugăm să accesați contul Dvs. (ACCESARE CONT) sau să vă înregistrați ca utilizator nou. (INREGISTRARE)