• Urmărește-ne pe

Pachet 5 nopți ultra all inclusive

Nr. nopti: 5
Tip camera: Double
Tip masa: Ultra all inclusive
Pret: 1899 RON/persoana/sejur
Descriere: Preţul pachetului conţine folosirea nelimitată a serviciilor de agrement: bazin de înot acoperit, jacuzzi, saune (infra și finlandeză), ciubere pentru hidroterapie cu apă sărată, sală haloterapeutică, teren de squash, tenis de masă, papucii de unică folosință, folosirea halatului de baie și a produselor cosmetice, parcarea privată, acces WiFi, taxă turistică, TVA. Savurați concediul într-un confort total: răsfăț de dimineața până seara cu bucăți alese și programe deosebite!
Servicii incluse: 5 nopți de cazare cu masă all inclusive la Hotel****: welcome drink mese principale: mic dejun, prânz bogat și cină snack bar (în perioada între mesele principale): mini-sandvișuri, fursecuri, cafea, ceai, băuturi nealcoolice (sucuri, apă minerală), berea la halbă și vinul casei cu consumare nelimitată Răsfăț beauty & wellness pentru trup și suflet: relaxare nelimitată la centrul de Wellness & SPA un masaj la alegere Experiențe în natură: plimbare cu trăsura prin împrejurimile orașului Odorheiu Secuiesc experiență călare: înițiere în manej (o ocazie, 25 minute) Odihnă activă: folosirea sălii de fitness – zilnic 1 oră: biciclete spinning și benzi de alergat folosirea nelimitată a serviciilor: bowling terenuri de squash, mese de ping pong tenis
Alte informații:
Valabil: 13.07.2015 - 31.12.2015
Descrierea unității de cazare: Hotel Septimia
Pentru a rezerva acest pachet vă rugăm să accesați contul Dvs. (ACCESARE CONT) sau să vă înregistrați ca utilizator nou. (INREGISTRARE)