• Urmărește-ne pe

Pachet special de 1 Dec.la Odorheiu

Nr. nopti: 3
Tip camera: Double
Tip masa: Demipensiune
Pret: 900 RON/persoana/sejur in camera dubla
Descriere: Preţul pachetului conţine folosirea halatului de baie, papuci, produse cosmetice, surpriză de bun venit, activități sportive nelimitate: teren de squash, tenis de masă, FitRoom; parcare gratuită, acces WiFi şi TVA.
Servicii incluse: - 3 nopţi cazare - Demipensiune (mic dejun și cină) - Welcome drink - La cină de 1 decembrie vă așteptăm cu muzică Live - Înot nocturn la 30 noiembrie savurați atmosfera lumânării cu cocktailuri delicioase și ședințe de saună. Program exclusiv pentru clienții hotelului. - Relaxare și recreere: folosirea nelimitată a serviciilor de wellness – bazine de înot încălzite pentru adulţi şi pentru copii, jacuzzi, saune infra şi finlandeză, ciubere cu apă sărată, baie de aburi, sală haloterapeutică. - Răsfățarea simțurilor: ședințe speciale de saună (răcorire cu mentol și gheață, netezirea pielii cu unt de cacao, regenerarea pielii cu sare și miere, bomba de vitamine cu fructe, inhalație aromaterapeutică).
Servicii neincluse: În afară de răsfățarea totală vă oferim activităţi sportive și programe opționale: Plimbare cu trăsura și echitație Joc de bowling Promenada de la Corund Vizitarea Parcului de aventură Balu Oportunităţi pentru schi şi patinaj
Alte informații: Oferta este valabilă între 29 noiembrie și 2 decembrie 2018.
Valabil: 29.11.2018 - 02.12.2018
Descrierea unității de cazare: Hotel Septimia
Pentru a rezerva acest pachet vă rugăm să accesați contul Dvs. (ACCESARE CONT) sau să vă înregistrați ca utilizator nou. (INREGISTRARE)