• Urmărește-ne pe

Revelion 2019

Nr. nopti: 4
Tip camera: Double
Tip masa: Pensiune completa
Pret: 410 euro/persoana/sejur
Descriere: Cu o experiență de peste 14 ani, Hotelul President vă pune la dispoziție 104 de camere, din care 6 sunt apartamente. 56 de camere si 4 apartamente sunt situate în aripa nouă a complexului finalizată în luna iunie 2011 într-un cadru modern și elegant. 81 dintre camere dispun de balcoane orientate fie spre pădure, fie spre curtea complexului. Complexul President este un cadru perfect atât pentru un concediu cu familia cât și pentru organizarea de conferințe, team-building-uri sau chiar evenimente festive (nunți, botezuri, zile onomastice, etc.). Situarea lui la liziera pădurii, la o distanță de 5 minute de agitația stațiunii Băile Felix fac din acesta alegerea perfectă pentru dumneavoastră.
Servicii incluse: Pachetul de servicii cuprinde: cazare, masa (pensiune completa buffet la mic dejun, pranz si cina, EXCLUSIV bauturi alcoolice, masa festiva de Revelion, Carnaval in data de 01.01.2019), divertisment, loc in camera dubla. In cadrul mesei festive de Revelion sunt incluse si bauturile. Facilitati/gratuitati: piscina interioara/exterioara cu apa termala, jacuzzi, sauna umeda, sauna uscata, internet gratuit, parcare interioara pazita.
Alte informații: Mentionam ca turistii cazati in camerele standard si standard mansarda, vor servi cina festiva de Revelion si cea din 1 ianuarie de Carnaval, in restaurantul Hotelului AquaPresident, nu in sala mare de evenimente. Meniul si programul sunt identice. Aceasta repartizare este necesara deoarece sala mare de evenimente nu are suficiente locuri pentru a acoperi intregul necesar de locuri.
Valabil: 29.12.2018 - 02.01.2019
Descrierea unității de cazare: Hotel Aqua President
Pentru a rezerva acest pachet vă rugăm să accesați contul Dvs. (ACCESARE CONT) sau să vă înregistrați ca utilizator nou. (INREGISTRARE)