• Urmărește-ne pe

Revelion Hotel Caprioara

Nr. nopti: 3
Tip masa: Demipensiune
Pret: 1851 RON/persoana/sejur
Descriere:

Hotelul Caprioara, cotat la 4*, este situat in centrul statiunii Covasna, statiune de renume international.

Hotelul Caprioara dispune de un total de 72 camere si apartamente, dotate cu minibar, telefon, LED TV, conexiune internet, baie cu dus, uscator de par, halat de baie.

Centrul de tratament balnear : este perfect conectat cu hotelul pentru intimitatea oaspetilor. Apele minerale sunt cele mai curative si apreciate din regiune, avand proprietati miraculoase pentru majoritatatea afectiunilor aparatului cardiovasculator.

Unitatea de cazare dispune de doua restaurante cu aproximativ 130 de locuri. Turistii pot savura cele mai delicate mancaruri si se pot bucura de un amestec de design modern cu vintage, fiind un loc ideal pentru relaxare si socializare.


Servicii incluse: Cazare in camera Dubla (cu Muzica live., Acces la SPA, Mic dejun 02.01, Cina carnaval 01.01, Brunch 01.01, Cina Festiva de Revelion, Brunch bufet 31.12, Cina bufet pomana porcului 30.12) serii de 3 nopti
Servicii neincluse: Masaj, sauna, piscina, sala de fitness.
Alte informații: Facilitati copii: Copii cu varsta cuprinsa intre 0 si 7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar. Copiii cu varsta intre 7 si 12 ani vor achita 105 lei, fara pat suplimentar.
Valabil: 30.12.2018 - 02.01.2019
Descrierea unității de cazare:
Pentru a rezerva acest pachet vă rugăm să accesați contul Dvs. (ACCESARE CONT) sau să vă înregistrați ca utilizator nou. (INREGISTRARE)