• Urmărește-ne pe

Team Building

Nr. nopti: 2
Tip camera: Double
Tip masa: Demipensiune
Pret: 308 RON/persoana/loc in camera dubla
Descriere: Crezi că ese imposibil să ai parte de atmosferă mediteraneană la poalele munților Harghita? Echipa noastră s-a angajat să strecoare riviera grecească în inima Odorheiului Secuiesc ca Tu și colegii să aveți parte de efervercența meditereaneană și să vă scăldați în plăcerile culinare!
Servicii incluse: - 2 nopți de cazare cu mic dejun înbelșugat, în stil bufet - prima cină cu specific mediteranean, în stil bufet - cină de închidere, în stil bufet care poate fi parfumat cu degusatre de vinuri, ori „cocktail night” contra unui cost suplimentar - sală de conferință dotată cu echipament tehnic și consumabile, oferită gratis pe perioada sejurului - un coffee break din partea casei
Alte informații: Oferta este valabilă grupurilor de minim 20 persoane, în limita locurilor disponibile și cu rezervare în prealabil. Compelxul are poziționare ultracentrală și parcările sunt supravegheate cu camere video.
Valabil: 26.07.2018 - 21.12.2018
Descrierea unității de cazare: Hotel Târnava
Pentru a rezerva acest pachet vă rugăm să accesați contul Dvs. (ACCESARE CONT) sau să vă înregistrați ca utilizator nou. (INREGISTRARE)