• Urmărește-ne pe

Obiective geografice

Lacul Bezid este un lac artificial Târnavei un afluent de stânga al județului Mureș. La locul lacului a fost satul Bezidu Nou, dar lacul inundate satul și numai fiecare ruinile au rămaș.
Lacul Sfânta Ana (în maghiară Szent-Anna tó) este singurul lac vulcanic din România. Este situat în masivul Ciomatu din județul Harghita, pe stânga râului Olt, în apropiere de stațiunea Tușnad.
Sporturi: handball, fotbal, tenis, basket, volei, schii (iarna) Stațiunea balneoclimaterică este așezată pe valea râului Homorodul Mare și a pârâului Băilor, între Odorheiu­Secuiesc și Miercurea­Ciuc.
Lacul Roşu este unul dintre cele mai renumite lacuri al Ţinutului Secuiesc.
După formarea Lacului Ursu din Sovata, în anul 1875, în zonă s­a dus vestea că această apă tămăduiește diferite boli de tip reumatismal, iar după mai bine de o jumătate de secol aici a fost înființată
Baza de agrement este amenajată la "Orizontul 50", care se află la o adâncime de 120 m de la suprafaţă.
Strada Minei 44
0266 240200 - Centrala, Secretariat 0266 240201 - Biroul Comercial 4106 - Interior Informații
Aici se regăsesc urmele unei așezări din perioada neolitică, în prezent fiind un loc ideal pentru a admira priveliștea oferită de împrejurimi.
Băile Szejke (în maghiară Szejkefürdő) reprezintă o zonă de agrement aflată în intravilanul municipiului Odorheiu Secuiesc.